Skip links

Kaus Residence

Proiect de arhitectură
la nivel de concept
Randări fotorealiste

An: 2022
Brașov - România

Proiectul Kaus Residential, conceput de RAM Arhitectura în 2022, este situat în Brașov și se află în stadiul de concept. Structura clădirii este organizată pe trei nivele, fiecare apartament beneficiind de terase spațioase, care permit locatarilor să se bucure de peisaj și de aerul curat. La parter, spațiile vitrate generoase asigură o interacțiune fluidă între interior și exterior, aducând lumina naturală în toate colțurile clădirii.

Parterul include și zone comune, cum ar fi recepția și spațiile de relaxare, concepute pentru a crea un mediu primitor și confortabil pentru rezidenți. Etajele superioare sunt dedicate locuințelor, fiecare fiind proiectată pentru a oferi intimitate și confort.

Designul volumetric al clădirii se caracterizează prin linii clare și elegante, care subliniază simplitatea și rafinamentul arhitectural. Acoperișurile terasate și ferestrele mari contribuie la estetica modernă a clădirii, creând un ansamblu coerent și atrăgător.

Kaus Residential reprezintă un exemplu de proiect arhitectural care îmbină cu succes estetica contemporană cu nevoile actuale de locuire, demonstrând expertiza echipei RAM Arhitectura în crearea de spații de locuit de înaltă calitate.

01

02

03

04

05

06

Alte proiecte

Explorează
Trage