Skip links
RAM Arhitectura

Dincolo

de limite

De la început

Atunci când o dorință prinde viață în mintea și sufletul tău, faci tot ce îți stă în putință pentru a o transforma în realitate. Sunt Alexandra Rotar, arhitect și fondatorul RAM Arhitectura, iar filosofia mea de viață este simplă: să aduc o schimbare în bine în societatea din care fac parte.

Am absolvit, în 2009, Facultatea de Arhitectură și Urbanism, din cadrul Universității Tehnice Cluj Napoca, iar de atunci, universul meu profesional și-a construit drumul în fiecare proiect pe care l-am creat. Așa a luat naștere RAM Arhitectura, un studio de arhitectură integrată.

M-am specializat pe trei ramuri definitorii ale domeniului pe care îl reprezint în fața clienților, în ultimii 15 ani - arhitectură, arhitectură de interior și design peisagistic, pentru că, din perspectiva mea, acestea înglobează întreg traseul: de la nucleu, până la integrarea cu armonia exteriorului.

Construim repere
în timp

Fiecare proiect arhitectural este gândit să își păstreze unicitatea în timp; să nu se demodeze odată cu trecerea anilor.

Expertiză integrată
pe verticală

Primul pas, în orice proiect, este să te cunoaștem, să îți înțelegem personalitatea, pe care apoi o transpunem în detalii.

Naturalețea texturilor
și formelor

Privim fiecare proiect ca pe un întreg: interiorul trebuie să reflecte exteriorul, și invers, iar natura este inspirația noastră.

Viziunea noastră

Provocarea de
a rupe granițele convenționalului

Atunci când creăm, luăm în calcul fiecare aspect al proiectului, în jurul căruia se formează condițiile determinante fiecărui caz. Materialele, peisajele rurale, mediul urban, arhitectura vernaculară și cea contemporană sunt toate părți ale ceea ce constituie cercetarea riguroasă și studiul locației. Convenționalul nu este în vocabularul nostru.

Misiunea noastră

Respectul pentru esența vieții

Am înțeles că narativele arhitecturii creează o experiență unică a spațiilor și formelor, de aceea fiecare proiect este construit pe principiul că design-ul naște din nou bucuria vieții.

Hu

Pentru că doar așa ajungi să înțelegi cum se desfășoară ritmul cotidian pentru client. Iar apoi, îi oferi o experiență a vieții la un alt nivel.

Pentru că am înțeles că însăși esența vieții este compusă din aceste elemente. Iar apoi, le transpunem în realitate – de la schiță, la planuri și proiect final.

Pentru că știm cât de prețios este timpul și cât de scumpă este așteptarea. Iar apoi, îți prezentăm conceptul și te ghidăm cu implementarea lui, la fiecare pas.

CONSTRUIM

Construim relații, nu doar proiecte. Construim legături, nu doar artboard-uri. Construim vise, nu doar planuri. Credem în frumusețea oamenilor, iar asta reușim să o transpunem în fiecare proiect acceptat și finalizat.

Social Media

Adresă

Str. Sitei nr. 18
Brașov - România

Info

+40 729 991 801
office@ramarhitectura.com

    Explorează
    Trage