Skip links

Ansamblu rezidențial în pantă

Concept arhitectură
Randări fotorealiste

An: 2024
Brașov - România

Proiectul Ansamblu Rezidențial în Pantă, realizat de RAM Arhitectura, este o propunere inovativă de locuințe colective distribuite pe un teren în pantă, situat pe strada Drumul Poienii din Brașov. Acest concept oferă o perspectivă minunată asupra orașului, valorificând avantajele terenului înclinat pentru a crea apartamente unice.

Designul se distinge prin utilizarea eficientă a spațiului și integrarea armonioasă a naturii în structura urbană. Clădirile sunt proiectate cu acoperișuri inclinate și fațade din lemn și sticlă, care se îmbină perfect cu peisajul natural. Spațiile verzi și terasele generoase adaugă un plus de confort și estetică, oferind locuitorilor zone de relaxare în aer liber.

Prin acest proiect, RAM Arhitectura a adus beneficii semnificative clientului, creând un ansamblu rezidențial modern și funcțional, care oferă intimitate, confort și o legătură strânsă cu natura. Conceptul asigură o calitate superioară a vieții, maximizând avantajele terenului și peisajului înconjurător.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

Alte proiecte

Explorează
Trage