Skip links

Goldiș Residence

Proiect complex
de arhitectură
Studii volumetrice
Randări fotorealiste
Proiect DTAC și PT-DE
Obținere avize

An: 2022
Brașov - România

Goldis Residence, proiectat de RAM Arhitectura, este situat pe strada Nicolae Labiș din Brașov și a fost finalizat în anul 2022. Acest imobil de locuințe colective contribuie semnificativ la dezvoltarea economică a zonei periferice din Brașov, oferind condiții excelente de locuire și infrastructură edilitară adecvată. Proiectul include 15 apartamente cu una, două sau trei camere, fiecare având asigurat un loc de parcare.

Accesul în clădire se face prin trei intrări: două din parcarea de la nivelul parterului și una din exterior. Finisajele exterioare variază de la tencuială albă la gri închis, completate cu placări din lemn și piatră. Soclul clădirii este vopsit cu o tencuială hidroizolantă pe bază de rășini, asigurând durabilitate și estetică.

Designul volumetric al clădirii se distinge prin dinamismul său, acoperișurile fiind fie în două ape acoperite cu tablă fălțuită neagră, fie terase circulabile, care creează spații variate la nivelul mansardei. Proiectul reflectă abilitatea echipei RAM Arhitectura de a integra nevoile beneficiarului cu estetica și durabilitatea, oferind un mediu de locuire confortabil și atractiv. Goldis Residence exemplifică o armonie între designul contemporan și cerințele practice, rezultând într-un spațiu de locuit apreciat de comunitate.

01

02

03

04

05

06

07

08

Alte proiecte

Explorează
Trage