Skip links

Locuință Prejmer

Proiect complex
de arhitectură
Obținere de avize
Randări fotorealiste
Asistență în faza de execuție

An: 2022
Prejmer - România

Beneficiarul acestui proiect privat a dorit o casă care să îmbine estetica, eficiența și confortul. Amplasată într-o zonă liniștită, locuința este proiectată pentru a se integra armonios în peisajul natural înconjurător, punând accent pe relația cu exteriorul și pe iluminarea naturală.

Fațada casei este reprezentată de un joc al volumelor geometrice, conferind dinamism și un aspect distinct. Materialele alese, precum lemnul și sticla, aduc un plus de căldură și transparență, asigurând totodată o izolare termică și fonică eficiente. Ferestrele mari permit pătrunderea luminii naturale în toate încăperile, creând o ambianță plăcută și deschisă. Terasa generoasă este un spațiu perfect pentru relaxare, fiind conectată direct cu zona de living și bucătărie.

Interiorul locuinței este gândit pentru a oferi un spațiu de locuit confortabil și primitor. Zona de zi este organizată în plan deschis, cu bucătăria, diningul și livingul integrate armonios, facilitând interacțiunea și socializarea. Mobilierul modern, culorile neutre și finisajele de calitate contribuie la crearea unui spațiu elegant și rafinat.

Proiectul este în curs de realizare, reflectând angajamentul RAM Arhitectura pentru excelență în design și atenția la detalii.

01

02

03

04

05

06

05

06

Alte proiecte

Explorează
Trage