Skip links

Bloc 13 Decembrie

Proiect la nivel de concept
Planuri de nivel
Schițe
Studii volumetrice
Randări exterioare
Randări interioare

An: 2021
Brașov - România

Acest proiect, dezvoltat de RAM Arhitectura, reprezintă o integrare armonioasă a multiplelor utilizări într-o structură contemporană unitară. Clădirea combină birouri și spații comerciale la parter și mezanin, locuințe colective la nivelele superioare și un restaurant exclusivist la nivelul terasei, oferind astfel un spațiu urban multifuncțional.

Forma clădirii a fost determinată de configurația terenului, optimizând la maximum suprafața utilă disponibilă. Printr-o abordare creativă și practică, am reușit să utilizăm fiecare metru pătrat într-un mod eficient și estetic.

Spre exemplu, fațadele clădirii au fost concepute pentru a aduce un plus de personalitate și dinamism zonei. Designul vibrant al acestora creează o impresie vizuală puternică, fiind atractive și, totodată, integrându-se perfect în dinamica urbană a zonei. Accentele tehnologiei moderne se realizează prin utilizarea ecranelor interactive la nivelul logiilor, aducând astfel un element inovativ suplimentar pentru utilizatori.

Acest proiect nu doar că răspunde nevoilor actuale de spațiu de lucru, locuințe și recreere, dar contribuie și la revitalizarea urbană, aducând un nou nivel de interactivitate și modernism în peisajul arhitectural al orașului. RAM Arhitectura se dedică creării de spații care îmbină estetica, funcționalitatea și inovația, transformând astfel mediul urban într-un orizont care îmbrățișează viitorul.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

Alte proiecte

Explorează
Trage