Skip links

J Residence

Proiect complex
de arhitectură
Proiect DTAC și PT-DE
Obținere avize
Autorizație de construcție

An: 2024
Brașov - România

Proiectul J Residence, realizat de RAM Arhitectura, se află pe strada Nicolae Labiș din Brașov și este în curs de execuție, având ca obiectiv dezvoltarea unui imobil de locuințe colective. Designul final al clădirii îmbină armonios elementele moderne cu funcționalitatea, rezultând într-o fațadă din cărămidă aparentă și ferestre ample, care asigură o iluminare naturală optimă în interior. Spațiile comerciale de la parter, inclusiv o cafenea și o brutărie, contribuie la crearea unei atmosfere comunitare plăcute și la integrarea clădirii în contxtul urban.

Un alt aspect important al proiectului este utilizarea materialelor naturale și durabile, care nu doar că îmbunătățesc eficiența energetică, dar și transpun o estetică caldă și primitoare. Balcoanele și terasele generoase oferă locatarilor un spațiu exterior privat, maximizând ideea de a aduce natura în interiorul spațiilor de locuit.

Proiectul J Residence subliniază atenția deosebită acordată detaliilor și capacitatea RAM Arhitectura de a adapta un concept inițial pentru a răspunde cerințelor beneficiarului, menținând totodată o abordare sustenabilă și estetic plăcută. Astfel, acest proiect exemplifică cum colaborarea eficientă între arhitect și beneficiar poate duce la realizarea unor spații de locuit care aduc un plus de valoare zonei urbane, dar și viitorilor locatari.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

Alte proiecte

Explorează
Trage