Skip links

Bloc Str. Ștefan Baciu

Proiect complex proiectare arhitectură
Proiect la nivel DTAC și PTh-DE
Obținere avize și autorizație de construcție

An: 2024
Brașov - România

Proiectul „Clădire de birouri și apartament tip loft”, dezvoltat de RAM Arhitectura, este situat pe colțul străzilor Ștefan Baciu și Manole Diamandi, oferind perspectiva vibrantă a unui oraș în continua dezvoltare. Clădirea include spații pentru birouri și un apartament tip loft la ultimele două nivele, combinând astfel spațiile de lucru cu cele de locuit.

Designul fațadelor implică un mix creativ al volumelor și materialelor, adăugând personalitate clădirii și contribuind la aspectul urban. Fațadele creează o tranziție între zona de case individuale dispuse izolat pe parcelă și blocurile de locuințe colective cu mai multe nivele, inclusiv clădiri de tip P+10.

Proiectul integrează o consolă care RAM Arhitectura gestionează toate etapele proiectului, de la propuneri de concept și proiectare la nivel DTAC și PTh-DE, până la obținerea avizelor și autorizațiilor de construcție necesare.

Acest proiect contribuie la dezvoltarea zonei, îmbinând birouri și locuințe tip loft într-o clădire care se adaptează contextului urban, oferind spații variate și de calitate pentru beneficiari.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

Alte proiecte

Explorează
Trage