Skip links

Maior Cranța Villa

Proiect complex
de arhitectură
Proiect complex
de amenajare
interioară Detalii de execuție
Planuri de execuție finisaje
Obținere avize și autorizație
de construcție Randări fotorealiste

An: 2024
Brașov - România

Proiectul "Urban Villa" realizat de RAM Arhitectura, aflat în Brașov pe strada Maior Cranta, este în curs de execuție între anii 2021-2024. Această vilă urbană propune un limbaj modern adaptat cadrului specific sitului istoric din zona Cetate, respectând în același timp regulile arhitecturale ale rezervației.

Fațada din cărămidă brută se distinge prin jocul texturii, iar consolele puternice oferă un caracter distinct clădirii. Vitrajele mari tip pereți cortină oferă perspective spectaculoase atât spre oraș, cât și spre piscină. Proiectul include servicii complete de arhitectură și amenajare interioară, de la propuneri și randări fotorealiste, până la detalii de execuție și obținerea tuturor avizelor necesare.

Poziționarea strategică permite locatarilor să se bucure de o priveliște impresionantă asupra orașului, iar designul contemporan integrat în contextul istoric aduce un plus de valoare estetică și funcțională. Astfel, "Urban Villa" reprezintă o nouă inserție arhitecturală care îmbină tradiția cu modernitatea, răspunzând cerințelor estetice și structurale ale unui sit protejat.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

Related projects

Explorează
Trage