Skip links

Gemina Residence

Proiect amplu de arhitectură
la nivel de concept
Randări fotorealiste

An: 2024
Brașov - România

Gemina Residence, un proiect conceput de RAM Arhitectura, este situat în Brașov și se află în stadiul de concept. Această clădire de locuințe colective se remarcă printr-un design care îmbină estetic elementele naturale cu liniile arhitecturale moderne. Proiectul propune o fațadă din lemn și sticlă, care oferă transparență și conexiune cu mediul înconjurător, creând astfel o armonie vizuală.

La parterul clădirii, se găsesc locurile de parcare acoperite, protejând vehiculele de intemperii, în timp ce etajele superioare sunt dedicate spațiilor de locuit. Fiecare apartament beneficiază de terase generoase, ce permit locatarilor să se bucure de priveliștile naturale și de aerul curat. Materialele utilizate pentru finisaje sunt alese cu grijă pentru a asigura durabilitate și un aspect plăcut pe termen lung.

Designul clădirii permite luminii naturale să pătrundă în toate apartamentele, contribuind la un ambient luminos și primitor. Detaliile arhitecturale sunt bine gândite, oferind atât intimitate, cât și deschidere către exterior. Proiectul G. Residence reflectă capacitatea echipei RAM Arhitectura de a crea spații de locuit confortabile și estetice, adaptate nevoilor contemporane de locuire.

Prin această propunere, RAM Arhitectura demonstrează cum o clădire poate fi integrată armonios în peisajul natural al Brașovului, oferind locatarilor un mediu de locuit de calitate, în care estetica și funcționalitatea se îmbină perfect.

01

02

03

04

05

06

07

Alte proiecte

Explorează
Trage