Skip links

Locuință Cristian

Proiect complex
de arhitectură
Randări fotorealiste
Proiect complex de amenajare
interioară
Randări interioare fotorealiste
Obținere autorizații

An: 2024
Cristian - România

Proiectul din Cristian, realizat de RAM Arhitectura, sub coordonarea arhitectului Alexandra Rotar, este o reședință modernă situată în apropierea Brașovului. Finalizat în anul 2022, proiectul a implicat servicii complexe de arhitectură și amenajare interioară, adresându-se unui beneficiar privat.

Arhitectura casei se remarcă prin linii clare și simplitate, oferind un design contemporan. Fațada clădirii este dominată de tonuri neutre, iar elementele de construcție includ zidărie albă și acoperișuri înclinate. Balcoanele și ferestrele mari permit o conexiune vizuală puternică cu exteriorul, creând un echilibru între intimitate și deschidere. Gardul metalic negru completează estetica modernă și asigură securitatea proprietății.

Interiorul locuinței este conceput pentru a oferi un spațiu deschis și luminos, accentuat de ferestrele mari care permit luminii naturale să pătrundă în toate colțurile casei. Zona de zi include o bucătărie modernă, echipată cu dulapuri elegante și o insulă care servește drept loc de luat masa. Elementele de design interior, cum ar fi arcadele și candelabrul sofisticat, adaugă un plus de eleganță spațiului. Mobilierul este simplu și rafinat, cu o paletă de culori care reflectă tonuri calde și primitoare.

Proiectul reușește să îmbine tradiția arhitecturală cu cerințele moderne de confort și estetică, oferind o locuință perfect adaptată nevoilor beneficiarului.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Alte proiecte

Explorează
Trage