Skip links

Bloc Str. Nicolae Labiș

Planuri la nivel de concept
Randări fotorealiste
Planuri de nivel

An: 2022
Brașov - România

Ansamblul rezidențial propus de RAM Arhitectura se află în curs de realizare în Brașov, pe strada Nicolae Labiș. Clădirea principală se distinge prin fațadele sale curate și linii moderne, utilizând o paletă cromatică neutră și materiale durabile. Designul exterior este accentuat de ferestrele generoase care permit iluminarea naturală, contribuind la eficiența energetică a clădirii. Terasele de pe acoperiș sunt prevăzute cu zone verzi, creând spații de relaxare pentru rezidenți și contribuind la calitatea mediului înconjurător.

Parterul ansamblului găzduiește spații comerciale, inclusiv o brutărie și un salon de frumusețe, care aduc un plus de confort locuitorilor. Zonele verzi și locurile de joacă amenajate în jurul complexului oferă un spațiu sigur și plăcut pentru activități recreative.

Proiectul este realizat în conformitate cu cele mai recente standarde de arhitectură și urbanism, având în vedere atât estetica, cât și funcționalitatea. RAM Arhitectura s-a implicat activ în toate etapele, de la planificare la execuție, asigurând un proiect complex și bine coordonat.

01

02

03

04

05

06

07

08

Related projects

Explorează
Trage