Skip links

Vila P

Proiect complex
de arhitectură
Randări fotorealiste
Concept de design
peisagistic

An: 2022
Brașov - România

Proiectul „Vila P” realizat de RAM Arhitectura în Brașov, este un exemplu contemporan de arhitectură rezidențială, accentuând armonia dintre funcționalitate și estetică. Finalizat în stadiul de concept în 2022, acest proiect propune o locuință unifamilială modernă, ce reflectă o abordare inovatoare a spațiilor de locuit.

Fațada vilei combină eleganța materialelor naturale cu liniile arhitecturale curate. Elementele de cărămidă aduc un sentiment de căldură și tradiție, în timp ce ferestrele mari și luminatoarele asigură o iluminare naturală generoasă, creând o conexiune profundă cu mediul exterior. Gardul minimalist din metal completează aspectul modern și deschis al proprietății, integrându-se armonios în peisajul urban.

Curtea și zonele de relaxare exterioare sunt gândite pentru a oferi locatarilor un refugiu liniștit și confortabil. Vegetația bine aleasă și aranjamentele peisagistice adaugă o notă de echilibru, transformând curtea într-un spațiu ideal pentru recreere și socializare.

Interiorul vilei este proiectat pentru a oferi un spațiu de locuit funcțional și rafinat. Liniile curate și materialele premium, precum sticla și lemnul, contribuie la o atmosferă modernă și primitoare. Dispunerea inteligentă a camerelor asigură un flux natural și eficient între zonele de zi, cele de odihnă și spațiile de depozitare.

RAM Arhitectura a reușit să creeze prin „Vila P” un concept de locuință care răspunde perfect nevoilor beneficiarilor, oferind un spațiu de locuit care îmbină estetica, confortul și funcționalitatea într-un mod remarcabil.

01

02

03

04

05

06

Alte proiecte

Explorează
Trage