Skip links

Locuința individuală B

Arhitectură rezidențială
Planuri de execuție
Management de proiect
Management de șantier
Achiziții

An: 2024
Sânpetru - România

Proiectul de arhitectură rezidențială pentru Locuința individuală B. din Sânpetru, realizat de RAM Arhitectura, îmbină armonios designul modern cu funcționalitatea și dinamica unei vieți practice. Serviciile oferite au inclus dezvoltarea unui concept de design inovator, planuri detaliate de execuție, gestionarea completă a proiectului de la concepție la finalizare, inclusiv supravegherea șantierului și coordonarea achizițiilor.

Proiectul pune accent pe integrarea locuinței în peisajul natural, creând o conexiune fluidă între interior și exterior. Designul modern este evidențiat prin linii curate, volume geometrice și fațade vitrate care permit luminii naturale să inunde spațiile interioare. Materialele utilizate, precum lemnul și sticla, contribuie la estetica contemporană a clădirii și la confortul termic al locuinței.

Locuința dispune de spații deschise și luminoase, optimizate pentru a asigura confortul și funcționalitatea zilnică, utilizarea lemnului și a sticlei pentru fațade și elementele interioare aduce o notă de eleganță și durabilitate, iar amplasarea și orientarea casei permit locuitorilor să se bucure de priveliști spectaculoase și de lumină naturală pe tot parcursul zilei.

01

02

03

04

05

06

07

Alte proiecte

Explorează
Trage