Skip links

Casa Hans Benkner

Amenajare interioară
Randări
Proiect complex
de arhitectură

An: 2024
Brașov - România

Proiectul vizează o clădire situată în centrul istoric al Brașovului, în imediata vecinătate a Bisericii Negre. Designul propune maximizarea luminii naturale și evidențierea ferestrelor mari, contribuind la crearea unei atmosfere intime și confortabile, amplificată prin utilizarea corpurilor de iluminat care potențează nuanțele naturale și texturile utilizate.

Materialele alese aduc exteriorul în interior - lemnul, piatra, piatra spartă și terrazzo, cu mici accente de beton aparent sunt menite să creeze o conexiune armonioasă cu natura. Texturile brute și nefinisate vor sublinia frumusețea imperfecțiunilor.

Paleta de culori neutră include tonuri pământii de bej, taupe, verde moale și gri cald, pentru a induce o atmosferă liniștitoare. Contrastele subtile vor evidenția texturile și imperfecțiunile naturale.

Designul propus va avea un aspect fluid și deschis, creând un sentiment de spațiu și liniște. Liniile curbate vor adăuga o notă de moliciune, în dialog constant cu prezența istorică a casei.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

11

14

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

Proiecte asemănătoare

Explorează
Trage