Skip links

Casa D

Proiect concept
Releveu
Planuri de nivel
Randări fotorealiste

An: 2022
Brașov - România

Proiectul realizat de RAM Arhitectura, sub coordonarea arhitectei Alexandra Rotar reprezintă un exemplu de design rezidențial modern și funcțional. Inițiat în 2022, acest proiect este în curs de realizare și cuprinde servicii complete de arhitectură, de la releveu și planuri de nivel până la crearea de randări fotorealiste pentru a ilustra detaliat viitoarea locuință.

Designul propus se distinge prin utilizarea unor linii curate și a unor materiale sustenabile, punând un accent deosebit pe integrarea în mediul natural. Fațadele clădirii sunt decorate cu elemente de lemn, care adaugă o notă de căldură și rafinament, în timp ce ferestrele mari permit o abundență de lumină naturală să pătrundă în interior, creând o atmosferă luminoasă și spațioasă.

Casa D beneficiază de o arhitectură modernă, cu linii geometrice și fațade placate cu lemn, care creează un contrast interesant cu tencuiala albă. Ferestrele mari permit integrarea perfectă a spațiului interior cu cel exterior, oferind priveliști către grădină și permițând luminii naturale să inunde încăperile. Terasele și balcoanele sunt gândite pentru a maximiza confortul exterior și pentru a crea spații ideale de relaxare în aer liber.

La interior, spațiile sunt gândite pentru a oferi un confort maxim, cu o compartimentare care asigură funcționalitate și intimitate. Materialele utilizate, precum lemnul și sticla, sunt alese atât pentru durabilitatea lor, cât și pentru capacitatea de a crea o atmosferă caldă și primitoare. Zonele de locuit sunt deschise și flexibile, permițând adaptarea facilă a spațiului în funcție de nevoile locatarilor.

Planurile de nivel includ o distribuție inteligentă a spațiilor, cu zone clar delimitate pentru activitățile de zi și cele de noapte. Parterul este dedicat activităților sociale, având o zonă de living deschisă, bucătărie și dining, în timp ce etajul găzduiește dormitoarele și băile, asigurând intimitate și liniște.

Randările fotorealiste oferă o vizualizare clară și detaliată a întregului proiect, permițând beneficiarului să-și facă o idee exactă despre cum va arăta locuința finalizată. Acestea ilustrează cu fidelitate materialele, texturile și lumina, subliniind frumusețea și funcționalitatea designului.

01

02

03

04

05

06

07

Alte proiecte

Explorează
Trage