Skip links

Casă Codlea

Proiect de arhitectură
Concept
DTAC și PTH

An: 2022
Codlea - România

Proiectul realizat de RAM Arhitectura sub conducerea arhitectei Alexandra Rotar, reprezintă o interpretare contemporană a locuinței tradiționale. Situată în Codlea, această casă unifamilială îmbină armonios elementele moderne cu peisajul natural înconjurător.

Designul exterior al casei se remarcă prin linii clare și un aspect elegant, cu fațade care adaugă adâncime și personalitate vizuală. Acoperișul în două ape, specific arhitecturii locale, este reinterpretat într-o manieră contemporană, oferind atât protecție înspre viitor, cât și estetică. Utilizarea materialelor precum lemnul natural și sticla contribuie la integrarea locuinței în peisajul natural.

Proiectul include un garaj la parter și o terasă deschisă la etaj, care permite locatarilor să se bucure de priveliștea oferită de împrejurimi. Zonele verzi din jurul casei sunt amenajate cu grijă pentru a completa aspectul general și a oferi un spațiu de relaxare.

Serviciile oferite de RAM Arhitectura au inclus dezvoltarea conceptului, elaborarea proiectului de arhitectură în fazele DTAC și PTH, precum și coordonarea cu beneficiarul pentru a asigura realizarea viziunii propuse. Acest proiect reflectă atenția la detalii și dedicarea echipei pentru crearea unui spațiu de locuit confortabil și estetic, adaptat nevoilor și dorințelor beneficiarului.

01

02

03

04

05

06

Alte proiecte

Explorează
Trage