Skip links

Casa Pavilion

Concept architectural
Planuri de nivel
Fațade
Studii volumetrice
Randări fotorealiste

An: 2022
Bistrița Năsăud - România

Proiectul „Locuință unifamilială Vila G.”, realizat de RAM Arhitectura sub îndrumarea arhitectei Alexandra Rotar, se află în stadiul de concept și este situat în Bistrița Năsăud. Această locuință pavilionară a fost gândită pentru a îmbina armonios arhitectura contemporană cu peisajul natural înconjurător.

Designul propus se remarcă prin utilizarea volumelor geometrice clare și a materialelor naturale, cum ar fi lemnul și sticla, care contribuie la integrarea locuinței în peisajul natural, exterior. Ferestrele mari și fațadele vitrate permit o conexiune vizuală puternică cu natura, oferind în același timp lumină abundentă în interiorul casei. Am mers pe ideea de „nature inside-out”, tocmai pentru a fructifica la maximum poziționarea și amplasamentul locuinței.

Proiectul include planuri detaliate, secțiuni și fațade, precum și studii volumetrice și randări fotorealiste care oferă o imagine clară asupra designului final. Structura pavilionară a casei permite o organizare flexibilă a spațiilor interioare, creând zone de locuit deschise și aerisite.

01

02

03

04

05

06

07

08

Alte proiecte

Explorează
Trage