Skip links

Tiny House

Proiect complex de arhitectură DTAC și PTH DDE
Proiect de execuție finisaje
Obținere avize și autorizație de construcție

An: 2022
Bod, Jud. Brașov - România

Proiectul "Tiny House-extensie locuință existentă" realizat de RAM Arhitectura reprezintă o abordare inovatoare și contemporană în extinderea unei locuințe existente din Bod, România. Situat pe strada Școlii, proiectul îmbină funcționalitatea cu estetica modernă, oferind un spațiu suplimentar care se integrează armonios în contextul existent.

Extensia propusă păstrează liniile arhitecturale tradiționale ale casei originale, dar le completează cu elemente moderne. Volumetria simplă și acoperișul în două ape creează o imagine unitară și echilibrată. Materialele folosite, precum tencuiala de culoare deschisă și detaliile din lemn, aduc un plus de căldură și naturalețe proiectului.

Ferestrele mari și bine poziționate permit pătrunderea abundentă a luminii naturale, creând interioare luminoase și aerisite. Spațiul exterior este amenajat cu zone verzi, ideale pentru relaxare și activități în aer liber. Mobilierul de exterior și pavajul aduc un plus de confort și funcționalitate curții.

Proiectul "Tiny House" demonstrează cum se poate extinde o locuință existentă într-un mod sustenabil și estetic plăcut, respectând totodată specificul arhitectural local. Prin intermediul acestui proiect, RAM Arhitectura reușește să ofere soluții arhitecturale adaptate nevoilor moderne, menținând în același timp un respect deosebit pentru tradiție și contextul local.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

Related projects

Explorează
Trage