Skip links

Padel Palace

Proiect complex
de amenajare interioară
Releveu
Propuneri de amenajare
interioară
Detalii de execuție
Planuri de execuție finisaje
Planuri de execuție mobilier

An: 2023
Brașov - România

Proiectul de amenajare interioară pentru Padel Palace, situat pe strada Panselelor din Brașov, a fost finalizat în anul 2023. Intervenția a presupus reconversia unei hale industriale din ansamblul industrial sud-estic al orașului. Structura existentă a fost reabilitată într-un mod non-invaziv, menținându-se elemente definitorii, precum podul rulant specific halelor industriale.

Suprafața halei, de aproximativ 2000 mp, este predominant ocupată de terenurile de padel, dispuse în zona de open-space. Funcțiunile închise, cum ar fi vestiarele, recepția și cafeneaua, sunt amplasate perimetral, ocupând doar două laturi ale clădirii. Acest lucru permite ca centrul halei să rămână liber și aerisit, ideal pentru desfășurarea activităților sportive.

Proiectul include și o zonă de supantă, accesibilă prin intermediul unor gradene, care oferă spectatorilor o priveliște excelentă asupra meciurilor de padel. Designul propus pentru zonele nou-create este minimalist, utilizând finisaje simple în tonuri de gri deschis. Materialele folosite includ oglindă, tablă perforată, tablă expandată, tencuieli decorative și rășină polimerică, subliniind și evidențiind structura existentă a halei.

Această amenajare oferă un spațiu modern și aerisit, perfect adaptat pentru activitățile sportive și de agrement, integrând armonios elementele vechi cu cele noi.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

Alte proiecte

Explorează
Trage