Skip links

Reamenajare
Piața Sfatului Brașov

Design urban
Planuri de execuție
Concept de arhitectură

An: 2022
Brașov - România

Proiectul de reamenajare a Pieței Sfatului din Brașov, realizat de RAM Arhitectura, reprezintă o reconceptualizare modernă a unuia dintre cele mai emblematice spații publice din oraș. Inițiat de Primăria Brașov, acest proiect vizează revitalizarea centrului istoric, combinând respectul pentru patrimoniu cu elemente contemporane de design urban.

Proiectul a avut ca obiectiv principal redarea Pieței Sfatului ca un spațiu public vibrant, accesibil și multifuncțional. Reamenajarea pieței include modernizarea pavimentului cu materiale durabile și estetice, integrarea unui sistem de iluminat ambiental eficient și sustenabil, și crearea unor spații verzi care să înfrumusețeze și să răcorească zona. De asemenea, proiectul prevede îmbunătățirea accesibilității pentru toți cetățenii, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități.

Proiectul de reamenajare a Pieței Sfatului este o demonstrație a angajamentului RAM Arhitectura de a combina tradiția cu inovația, oferind soluții urbane durabile și estetice care să îmbunătățească calitatea vieții în centrul istoric al Brașovului.

01

02

03

04

Alte proiecte

Explorează
Trage