Skip links

Centru educațional

Proiect complex de arhitectură
Randări fotorealiste
Detalii de execuție
Obținere avize
Autorizație de construcție

An: 2024
Brașov - România

Proiectul realizat de RAM Arhitectura, situat pe strada I.C. Brătianu în Brașov, se apropie de finalizare. Acest proiect a fost inițial conceput pentru a găzdui o grădiniță la parterul imobilului, însă s-a transformat într-un spațiu mixt, combinând birouri și facilități educaționale.

Designul exterior al clădirii reflectă o estetică modernă, cu fațade elegante și detalii care adaugă un plus de dinamism și integrare în zona urbană. Parterul clădirii este dedicat birourilor și unui spațiu pentru grădiniță, care beneficiază de un design apropiat nevoilor copiilor, cu un loc de joacă în aer liber, asupra căruia s-a oferit o atenție suplimentară și amenajat cu atenție la detalii.

RAM Arhitectura a oferit o gamă completă de servicii, de la releveu și propuneri inițiale, până la randări fotorealiste și detalii de execuție, asigurându-se că toate etapele proiectului sunt gestionate cu profesionalism. De asemenea, au fost obținute toate avizele și autorizațiile necesare pentru construcție.

Proiectul nu doar că reimaginează fațada clădirii, dar aduce și un nou nivel de estetică în zonă, adaptându-se la nevoile comunității locale. Grădinița și birourile create oferă un spațiu modern și practic, contribuind astfel la dezvoltarea urbană a Brașovului.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Alte proiecte

Explorează
Trage