Skip links

Pavilion Exterior

Design peisagistic
Planuri de execuție
Management de proiect Gestionarea achizițiilor

An: 2024
Brașov - România

Proiectul Pavilion Exterior realizat de RAM Arhitectura este o demonstrație a capacității de a integra elementele naturale și structurile moderne într-un spațiu exterior funcțional și estetic. Această amenajare este menită să ofere un refugiu liniștit și confortabil într-o grădină urbană, promovând relaxarea și interacțiunea cu natura.

Proiectul a inclus realizarea releveelor, propuneri de design peisagistic, randări detaliate, planuri de execuție precise și un management complet al proiectului, de la concept până la implementare. Structura pavilionului utilizează module hexagonale din lemn și policarbonat, asigurând atât durabilitate cât și un design modern și atractiv. Susținerea structurii este realizată prin stâlpi metalici vopsiți, contribuind la un aspect aerisit și deschis, iar integritatea estetică a fost menținută prin utilizarea de materiale naturale și sustenabile.

Pavilionul exterior adăpostește un arbore existent, accentuând conexiunea cu natura și integrând elemente verzi în designul structurii. Zona de pardoseală din piatră naturală completează ansamblul, creând un spațiu elegant și durabil.

01

02

03

04

05

06

07

08

Alte proiecte

Explorează
Trage