Skip links

Grădina Verticală ROA Dental

Design peisagistic
Planuri de execuție
Management de proiect
Gestionarea achizițiilor

An: 2023
Brașov - România

Proiectul Grădina Verticală ROA Dental, realizat de RAM Arhitectura, reprezintă o inovație în designul peisagistic urban. Aceasta îmbină funcționalitatea cu estetica naturală, transformând spațiul exterior al clinicii stomatologice într-o oază verde care oferă o relaxare vizuală și un sentiment de apartenență, pentru vizitatorii clinicii dentare.

Serviciile oferite de RAM Arhitectura au inclus întocmirea releveelor, propuneri de design, randări detaliate, planuri de execuție, și management complet al proiectului, de la concept la implementare.

Proiectul a necesitat utilizarea unor structuri modulare pentru montarea plantelor, asigurându-se astfel o întreținere facilă și un sistem de irigare eficient. Materialele alese pentru construcție sunt sustenabile și durabile, asigurând un impact ecologic redus.

Paleta de culori și texturi este realizată prin plante cu flori colorate, precum Petuniile, prin plantele suculente precum Sedum si Echeveria, prin plantele perene precum Iedera si Campanula. Iar accentele și liniile directoare ale compozitiei sunt realizate prin intermediul ierburilor ornamentale precum iarba albastra Festuca și iarba Carex.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

Alte proiecte

Explorează
Trage