Skip links

Centru SPA Holoss

Amenajare interioară complex
Releveu
Randări interioare
Planuri de execuție finisaje
Planuri de execuție mobilier

An: 2024
Sânpetru - România

Proiectul „Amenajare interioară Centru Spa Holoss”, creat de RAM Arhitectura, își propune să creeze un spațiu de relaxare profundă și conexiune cu natura. Paleta de culori utilizată este neutră, cu tonuri pământii precum bej, taup, verde moale și gri cald, creând o atmosferă liniștitoare. Contrastele subtile vor evidenția imperfecțiunile gândite și texturile naturale.

Materialele alese includ lemnul, piatra, piatra spartă și terrezzo, cu accente de beton aparent, pentru a menține o conexiune armonioasă cu natura. Texturile brute și nefinisate vor accentua frumusețea imperfecțiunilor naturale. Mobilierul va fi simplu, cu profil redus și linii curate. Scaunele confortabile din țesături naturale, precum inul și bumbacul, vor respecta o estetică minimalistă, oferind imaginea unui mediu relaxant și funcțional.

Aspectul general al spațiului va fi fluid și deschis, inducând un sentiment de deschidere și liniște. Liniile curbate vor adăuga continuitate spațiului, iar iluminatul natural va fi maximizat prin ferestre mari, potențat de corpurile de iluminat blânde și calde care vor crea o ambianță intimă.

Camerele de cazare vor păstra aceeași naturalețe a spațiilor publice, utilizând materiale naturale și o paletă de culori neutră. Mobilierul simplu, lenjeriile și textilele naturale, împreună cu plantele de interior, vor aduce viață și vor îmbunătăți calitatea ambientală.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

11

12

13

14

15

Proiecte asemănătoare

Explorează
Trage