Skip links

Cabinet stomatologic Dentaclass

Amenajare interioară
Amenajare fațadă
Planuri de execuție
Planuri de execuție mobilier
Planuri de execuție finisaje

An: 2023-2024
Brașov - România

Proiectul de amenajare interioară și exterioară realizat de RAM Arhitectura pentru clinica stomatologică Dentaclass din Brașov aduce un plus de confort și liniște pentru pacienți, acesta a fost punctul de la care am pornit crearea conceptului nostru.

Atmosfera caldă este realizată printr-o paletă de culori naturale, incluzând tonuri de alb, bej, gri și verde subtil. Finisajele mate și texturile naturale creează o senzație de calm și echilibru, pe care am încercat să o dublăm și prin mobilierul realizat în clinică, pe care l-am construit din materiale naturale, precum lemnul, iar pardoseala este acoperită cu plăci de ciment.

Iluminarea ambientală caldă contribuie la o experiență plăcută și relaxantă. Mobilierul simplu, cu linii curate și o funcționalitate crescută, este completat de plante de interior, acestea făcând tranziția exteriorului, în interior. Arta și obiectele handmade incluse în decor personalizează și aduc o apropiere umană și caldă în clinică, oferind un cadru prietenos și liniștitor pentru pacienți în timpul vizitei la medicul stomatolog.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Alte proiecte

Explorează
Trage