Skip links

Butcher's Cuisine

Proiect complex de amenajare interioară
Releveu
Randări
Detalii de execuție
Planuri execuție finisaje

An: 2023
Brașov - România

Proiectul „Amenajare interioară Butcher’s Cuisine” a fost realizat de RAM Arhitectura sub conducerea arhitectei Alexandra Rotar. Situat în Brașov, pe strada Avram Iancu, acest proiect finalizat în 2023 a avut ca scop crearea unui spațiu cu o puternică personalitate urmând să fie transformat în restaurant.

Designul interior a inclus utilizarea unor materiale variate pentru a adăuga textură și caracter spațiului. Printre materialele folosite se numără oglinzile, tablourile personalizate prin printuri de mari dimensiuni pe pânză și șasiu, lemnul natural și ceramica. Aceste elemente au fost alese pentru a crea o atmosferă primitoare, reflectând tema restaurantului.

RAM Arhitectura a oferit o gamă completă de servicii, de la releveu și propuneri inițiale, la randări detaliate și planuri de execuție pentru finisaje. Detaliile de execuție au fost atent concepute pentru a asigura o implementare precisă și de calitate a designului. Proiectul Butcher’s Cuisine exemplifică angajamentul RAM Arhitectura pentru crearea de spații care îmbină funcționalitatea cu estetica, oferind o experiență deosebită clienților restaurantului.

01

02

03

04

05

06

07

08

Alte proiecte

Explorează
Trage