Skip links

The Village

Proiect de arhitectură
la nivel de concept

An: 2022
Sînpetru - România

Proiectul "The Village Pub" realizat de RAM Arhitectura, situat în Sânpetru, Brașov, se evidențiază printr-o interpretare modernă a arhitecturii tradiționale. Construit într-un stil clasic, spațiul aduce un omagiu arhitecturii vernaculare prin elemente de design specifice zonei.

Exterioarele pub-ului sunt caracterizate de fațade din lemn și ferestre mari, care permit o conexiune vizuală puternică cu peisajul înconjurător. Structura din lemn și sticla oferă un contrast interesant, integrând clădirea în contextul său natural și urban. Accesul în clădire este facilitat de un spațiu de intrare deschis și luminos, punând accent pe transparență și deschidere.

Interiorul localului este conceput pentru a crea o ambianță caldă și primitoare. Spațiul de bar și zona de mese sunt decorate cu desene murale care evocă peisaje și arhitecturi tradiționale, amplificând sentimentul de comunitate și apartenență. Utilizarea materialelor naturale, precum lemnul și piatra, contribuie la o atmosferă relaxantă și familiară.

Accentele de lumină caldă și mobilierul confortabil completează designul interior, oferind o experiență plăcută vizitatorilor. Elementele de decor aduc un plus de personalitate spațiului, creând un echilibru armonios între tradițional și modern.

01

02

03

04

05

06

07

08

Alte proiecte

Explorează
Trage