Skip links

Locuință Str. George Bacovia

Proiect complex
de arhitectură
Detalii de execuție
Proiect la nivel DTAC
și PTH-DE
Obținere de avize

An: 2024
Brașov - România

Arhitectura acestui proiect de locuință individual, semnată de RAM Arhitectura, prin arh. Alexandra Rotar, reflectă o abordare rafinată, îmbinând materiale naturale și suprafețe vitrate ample. Fațada principală este caracterizată prin combinația de cărămidă aparentă și elemente metalice, creând un joc de texturi și culori plăcut ochiului.

Clădirea este proiectată pe două niveluri, oferind spații de locuit generoase și bine organizate. Parterul găzduiește zonele de zi, cu acces direct la terasă și grădină, permițând o conexiune fluidă între interior și exterior. Suprafețele vitrate mari asigură iluminarea naturală optimă a interiorului, creând un ambient plăcut și deschis. Etajul superior este destinat zonelor private, incluzând dormitoare și băi, oferind intimitate și confort locatarilor.

Spațiul exterior este amenajat cu grijă, integrând elemente de peisagistică ce completează estetica generală a proiectului. Terasa acoperită oferă un spațiu ideal pentru relaxare și socializare, protejat de intemperii, iar vegetația atent aleasă contribuie la crearea unui microclimat plăcut.

Proiectul este în curs de realizare și include servicii complete de arhitectură, de la propuneri și randări, până la detalii de execuție și obținerea autorizațiilor necesare.

01

02

03

04

05

06

07

08

Related projects

Explorează
Trage