Skip links

Extindere terasă exterioară
Hanul Domnesc

Proiect complex
de arhitectură
Randări fotorealiste

An: 2022
Brașov - România

Proiectul de extindere a terasei exterioare „Hanul Domnesc” vizează transformarea și modernizarea spațiului destinat relaxării și socializării. Situată în inima Brașovului, această terasă de 100 mp îmbină elemente moderne de design cu tradiția specifică zonei. Extinderea terasei a fost realizată pentru a crea un spațiu primitor și versatil, capabil să găzduiască atât evenimente private, cât și evenimente publice.

Conceptul arhitectural se concentrează pe crearea unui spațiu luminos și aerisit, cu o atenție deosebită la detalii și confort. Structura hexagonală a tavanului adaugă un element distinctiv și contemporan, oferind în același timp posibilitatea integrării unor surse de iluminat natural și artificial. Mobilierul ales este modern, confortabil și elegant, perfect adaptat pentru a oferi o experiență plăcută clienților.

Designul terasei include vegetație suspendată și plante ornamentale care contribuie la crearea unei atmosfere relaxante și prietenoase. Spațiul este compartimentat în zone de socializare, cu mese și scaune ergonomice, dar și colțuri mai intime, ideale pentru conversații private.

Extinderea terasei „Hanul Domnesc” reprezintă un exemplu de cum arhitectura modernă poate fi integrată armonios într-un context tradițional, oferind în același timp funcționalitate și estetică deosebită.

01

02

03

04

05

Alte proiecte

Explorează
Trage