Skip links

Casă individuală Sânpetru

Proiect complex
de amenajare interioară
Randări fotorealiste
Asistență în execuție
Project management

An: 2024
Sânpetru - România

Proiectul Casa Sânpetru, realizat de RAM Arhitectură, se distinge printr-un design modern și funcțional, perfect integrat în peisajul natural. Construită cu accent pe lumina naturală și deschiderea către exterior, casa beneficiază de ferestre mari și spații vitrate generoase care conectează interiorul cu grădina și priveliștea înconjurătoare.

Conceptul proiectului a fost gândit pentru a oferi un echilibru între estetică și funcționalitate. Fațada casei combină elemente de lemn și metal, creând un aspect contemporan, dar și durabil. Terasele și spațiile exterioare au fost proiectate pentru a fi locuri de relaxare și socializare, cu mobilier confortabil și aranjamente peisagistice care adaugă valoare si sentimentul familial al apartenenței.

Prin acest proiect, RAM Arhitectură a adus beneficii semnificative clientului, oferind un spațiu locativ modern, confortabil și eficient energetic. Designul interior deschis și luminat, împreună cu atenția la detalii și utilizarea materialelor de calitate, creează o atmosferă plăcută și un mediu de viață sănătos.

01

02

03

04

05

06

07

Proiecte asemănătoare

Explorează
Trage