Skip links

Amenajare interioară,
apartamente 1,2,3 camere

Concept de amenajare
interioară
Planuri
Schițe
Studii
Vizualizări fotorealiste
interioare

An: 2022
Brașov - România

Proiectul de amenajare interioară se concentrează pe dezvoltarea unor concepte adaptate contextului beneficiarilor, pentru apartamente din noile complexe rezidențiale din Brașov. Fiecare propunere este adaptată pentru apartamente de 1, 2 și 3 camere, oferind soluții personalizate și versatile pentru locuințe moderne.

Un element central al proiectului este bucătăria, care poate fi închisă sau deschisă la nevoie prin utilizarea pereților de sticlă, această soluție oferă flexibilitate și permite transformarea spațiului în funcție de necesități, maximizând funcționalitatea și confortul locuinței.

Versatilitatea spațiului interior este o altă caracteristică esențială, asigurându-se că fiecare locuință poate fi adaptată pentru a răspunde nevoilor specifice ale locatarilor. Conceptele de amenajare propuse includ planuri detaliate, schițe precise și studii aprofundate, susținute de moodboard-uri și vizualizări fotorealiste, pentru a oferi o imagine clară și realistă a spațiului finalizat.

Prin acest proiect, RAM Arhitectura își propune să creeze interioare care nu doar să fie estetice, dar și extrem de funcționale, asigurând un echilibru perfect între design și practic, contribuind astfel la un stil de viață modern și dinamic.

A

A

A

A

A

B

B

B

B

B

B

C

C

C

C

C

D

D

D

D

D

D

D

E

E

E

E

E

Alte proiecte

Explorează
Trage